A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2018. november 25.

2018-11-27 11:39:31 / Barta Zsolt

Ma este 6-kor filmklubot tartunk a gyülekezeti teremben.

 

Kedden 5-kor imaóra lesz.

 

Szombat este 6-kor istentiszelet lesz a templomban.

 

Jövő vasárnap, advent 1. vasárnapján délelőtt a megszokott időben lesz úrvacsorás istentisztelet. 9-kor konfirmációi elkőszéítőt, az istentisztelet alatt pedig gyermekistentiszteletet tartunk.

 

December 2-án, jövő vasárnap délután 4-kor  zenés áhítat lesz, amelyen a Pápai Református Gimnazium tanulói és Vadász Márta vallástanár fognak szolgálni közöttünk. Utána teára és süteményre várunk mindenkit a Kultúrházba. Jöjjünk el minél többen! Süteményeket szívesen fogadunk.

 

December 8-án, szombaton délelőtt 10kor lesz Bátky Dávid Géza beiktatása Balatonfüreden. Még 6 hely van a buszon. Indulás 8.15-kor a parókia elől. Várható útiköltség 1000 forint.

 

Adakozók:

Egy keresztyén testvérünk édesapja 10., édesanyja 8. évfordulójára emlékezve Isten dicsőségére 3 000 forintot adományozott. Igen igéjével hirdetünk vigasztalást az emlékező családtagoknak: "Az úr megöl és megelevenít, sírba visz és felhoz onnét."

 

Egyéb:

Elmúlt héten elhunyt Biró Mihály 83 éves korában. Az ő halálát harangoztuk ki. Most az istentisztelet után még egyszer kiharangozzuk.

 

Megérkeztek a Kálvin Kiadó kiadványai és más, igényes keresztyén irodalom is kapható a Lelkészi hivatal előterében.